Història

PROBER IMMOBILIÀRIA és un negoci que compta amb un equip humà jove, professional i amb experiència al mercat. Neix aquest projecte amb l’objectiu de complir els somnis en el procés de compra/venda del seu immoble. L’assessorem en la gestió de la seva propietat perquè li pugui treure el millor rendiment possible. Gestionem la seva comunitat d’una forma eficaç, transparent i innovadora. Li lloguem l’apartament turístic, centrant-nos en les seves necessitats i comoditats. Posem a la seva disposició els nostres serveis oferint assessorament als seus desitjos.

evelyn-qui-som
missio

Missió

Donar un servei d’assessoria personalitzat i d’excel·lència. Ajudar a persones i empreses a resoldre totes les seves necessitat relacionades amb el mercat immobiliari amb ètica, discreció, honestedat i professionalitat aplicant un sistema modern i mecanitzat.

Visió

Ser el referent en qualitat de gestió i serveis immobiliaris del principat, de manera que totes les persones que conformen aquest mercat (promotors, propietaris i compradors) ens valorin com la seva primera opció a l’hora de satisfer les seves necessitats.

visio
valors

Valors

Treball en equip, innovació, transparència, ètica i professionalitat són els nostres valors corporatius.